Ontdek Tantra

De kunst van het vertragen en verbinden. 

“Mijn allereerste kennismaking met tantra was tijdens een prachtig Sensual Feminine Tantra retreat. In een liefdevolle en veilige setting kon ik me omringd door vrouwen voor het eerst overgeven aan het veilig voelen in mezelf. Ik leerde diepgaand te verbinden met mezelf op een manier die ik nog niet kende en die zo kloppend en vanzelfsprekend voelde. Vanuit die veiligheid in mezelf kon ik me verbinden met anderen zonder de neiging te willen vluchten voor de overtuigingen en onzekerheden die ik van binnen voelde. Alles mag er zijn, de lichte en de donkere kanten van mezelf. 

Sindsdien voelt mijn leven ècht anders. Mijn fundament is zoveel sterker en ik weet dat ik altijd terug kan vallen op mezelf en mijn binnenwereld. Ik heb geleerd om volledig in het hier en nu te ‘zijn’. Dankzij tantra kan ik mijn leven volop leven, ook wanneer ik in een minder fijne flow zit.

Tantra laat mij ‘zijn’ met alles wat er is en wat er speelt. Ècht leven vanuit mijn hart want in de vertraging en stilte vind ik mezelf, mijn essentie.

Tantra leert jou om écht te verbinden

Dompel je onder in het ontdekken van tantra tijdens een cyclus van vier avonden in een vaste groep. In een veilige en supporting sfeer van vrouwelijke energie en sisterhood maak je kennis met tantra als kunst van verbinding. Verbinding met je lichaam, jezelf, je relaties, het leven en alle ervaringen die op je pad komen.

Tantra is niet eng of sexueel. Het laat je meer verbinden met jouw lichaam. De reis naar het hart kun je misschien al maken maar wanneer we een laag dieper zakken naar ons bekken, de plek waar jouw levensenergie zich huisvest, is het contact moeilijker. En juist die plek van jouw vrouwelijke energie, jouw sexuele energie, is dé plek van waaruit kracht en zelfvertrouwen hun basis hebben. Je gaat ervaren dat wanneer jouw levensenergie weer stroomt, ook jouw creativiteit, plezier en geluk zullen toenemen.

 Tantra laat mij ‘zijn’ met alles wat er is en in en rondom mij speelt

Gedurende de avonden zullen verschillende thema’s aan bod komen, zoals zelfverbinding, intimiteit, sensualiteit, herkennen en uiten van grenzen en verlangens, overtuigingen en zelfvertrouwen.

Je wordt uitgenodigd om te vertragen en te voelen wat er gevoeld mag worden, om te ervaren wat er zich in het moment in jou afspeelt. Je maakt contact met je lichaam, levenslust en sensualiteit. Je leert jouw grenzen en verlangens voelen en mag deze leren uitspreken.

Tijdens de avonden drinken we cacao, laten we ons meenemen in geleide meditaties, systemische oefeningen, InnerEssence, lichaamswerk  en natuurlijk oefeningen uit de tantra om jouw creativiteit en levensenergie weer volop te laten stromen. En die ook nog eens direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse leven. 

Deze activiteiten zullen je aanmoedigen om de ontmoeting met jezelf aan te gaan en vanuit je authentieke zelf te handelen. Je levensenergie zal meer gaan stromen en zich verbinden met je hart, wat resulteert in meer plezier en levenslust door je hele lichaam en leven heen.

‘Ontdek tantra’ is echt voor jou als jij voelt:

 • ik wil meer flow en plezier in mijn leven
 • ik wil me vrijer voelen in mijn lijf
 • ik wil weer voelen in mijn bekkengebied
 • ik wil verbinden met mezelf en mijn relatie
 • ik wil mijn levensenergie laten stromen
 • ik wil in contact komen met mijn behoeftes en verlangens
 • ik wil grenzen leren voelen en ze uitspreken
 • ik wil leven in het hier en nu
 • ik wil mijn kijk op sexualiteit en intimiteit transformeren
 • ik wil mijn overtuigingen en beperkende gedachten loslaten
 • ik wil mijn vrouwelijke energie voelen
 • ik wil met meer levensenergie in het leven staan
 • ik wil meer zachtheid naar mezelf ervaren
 • ik wil leren ‘zijn’ met alles wat er is

Ontdek wat anderen over mij zeggen

Lieve Wendy, wat een bijzondere avond heb je neergezet!

Een mooie sfeer, een veilige bedding en de rust die je uitstraalde zorgde ervoor dat ik helemaal op kon gaan in de oefeningen en in de groep.

Echte sisterhood.

Ik wil en kan het elke vrouw aanraden om eens te ervaren wat zo’n avond met je doet. Super bedankt! ❤️

Miranda

Lieve mooie wendy,

Wat ben je een prachtig mens en wat een heerlijke energie zet je neer.
Een kadootjes was het om afgelopen week een inneressence yourney van jou te mogen bijwonen. De warmte en kalmte die je uitstraalt is zo fijn. Je nam me mee op een prachtige reis. Vanuit zachtheid en liefde heb je me zo fijn begeleid. Ik voelde me helemaal veilig om me over te geven aan de setting, de muziek en jouw stem.

Wat doe je het mooi!

Dankbaar, voldaan en met mooie inzichten liep ik de deur uit. Vol kracht en vertrouwen. Dankjewel voor deze mooie ochtend. Een ochtend die iedere vrouw zichzelf mag gunnen.
Je hebt zoveel te brengen met dit prachtige werk!

Liefs Maartje

Maartje

Omdat ik al een hele fijne ervaring had met jouw begeleiding tijdens de InnerEssence Journey, besloot ik om ook eens deel te nemen aan de SisterCircle.

Jouw begeleiding was duidelijk, begripvol, warm, uitnodigend en afgestemd.

Voor mij was het meest waardevol de oefening in een tweetal waarbij je elkaar in de ogen mocht kijken en daarna mag delen wat je in die ander zag. Prachtige oefening! De positieve feedback die ik kreeg was erg waardevol.

Wat ik meeneem uit deze SisterCircle is het herkennen van de themas van de andere vrouwen in mezelf.

Als je nog twijfelt om te gaan zeg ik ‘ gewoon doen’  en vertrouw op de wijsheid van Wendy en van jezelf.

Een Sister Circle is een krachtige helende ervaring met de vrouwelijke energie.

En dat gun ik iedere vrouw.

Karin

PRAKTISCH

Waar worden de Ontdek Tantra avonden gegeven 

Voor deze avonden heb ik de yogastudio van Irene Poell in het centrum van Weert (L) als locatie gekozen. 

Op donderdagavond is het parkeren gratis en ook is de studio op loopafstand van het centraal station van Weert. 

Data en tijd

Donderdag 22 & 29 augustus en 5 & 12 september.

Inloop is vanaf 19:15 uur. We starten om 19:30 uur en de avond zal om 22 uur afgelopen zijn.

Draag ik speciale kleding

Het is fijn wanneer je kleding draagt die niet knelt, waarin jij je comfortabel en vrouwelijk voelt en waar je makkelijk in kunt bewegen.

Maakt het uit dat ik niet eerder iets met tantra heb gedaan

Deze avonden Ontdek Tantra zijn juist voor jou! En ook als je al enige ervaring hebt ben je van harte welkom.

Wat is de investering

Jouw investering voor deze prachtige avonden is 197 euro 

‘Ontdek tantra’ gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Er is plek voor maximaal 12 vrouwen.

Dit najaar start er een tweede groep.

Donderdag 31 oktober, 7, 14 en 21 november.

Ervaar ook eens een InnerEssence Journey in een groep